top of page

Workshop
De weg naar Wijsheid

Betekenis Holistische methode

Het pad van de chakra's is De weg naar Wijsheid.

 

Hoe werkt deze helende en krachtige methode?

 

In ons energieveld oftewel  aura zitten 7 hoofdchakra's verweven. Deze energiewielen kun je niet zien, maar zéker wel voelen!

 

De 7 hoofdchakra's zijn energiewielen die open of meer gesloten kunnen zijn, maar ook vervuild. De reden hiervoor is dat wij dagelijks met anderen in contact staan.

Ook moet je denken aan jouw ontwikkelingsweg. ( JOUW LEVENSPAD ).

Op jouw levenspad maak je dingen mee en jouw ervaringen, gedachten, overtuigingen en patronnen hebben jou gemaakt tot de persoon wie je NU bent. Dat is Prima!

 

Maar soms verlang je naar meer, anders of verdieping. Je merkt dat je vastloopt of andere keuzes wilt maken, maar je weet niet goed hoe en welke keuzes.

 

Deze prachtige Holistische methode helpt jou daar zeker bij!

 

Hoe zul je denken?

 

De chakra-vloerankers, die ik heb ontworpen en laten maken, werken vanuit opstelling.

De budy legt het chakra-pad voor je neer. Dit wordt JOUW WEG NAAR WIJSHEID!

Stap voor stap ga je het hele chakra-pad doorlopen. Soms kan het zijn dat je gevoelsmatig even een stap terug wilt. Jouw budy helpt jou, ondersteunt bij emoties en begeleidt je door het proces. Hierdoor ontstaat er een hele mooie band.

 

Vaak sluiten cursisten de ogen, omdat de verbing met de gevoelswereld beter waar te nemen is. Innerlijk en onbewust worden er dingen aangeraakt. Soms ervaar je verdriet of andere emoties, maar door dit toe te laten ontstaat er ruimte.

 

Tijdens het stap voor stap doorlopen van het chakrapad is het mogelijk om doe-opdrachten , energetische stenen of krachtzinnen te gebruiken, die jouw proces ondersteunen.

Na het doorlopen van De weg van wijsheid, voel je je sterker, beter, heb je inzichten gekregen én één bijzondere ervaring rijker!

Informatie

Prijs 44 euro p.p

Vrijdag 12 juli 09.30 - 12.00 uur

Wijchen (Gelderland)

Tel: 06-50420247123-456-7890

Dankjewel voor je aanmelding

bottom of page